31. mar. 2022
Af Luise Marie Bekker

Sødt billede: Cecilie Hothers datter klar til skole

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/cecilie_hother_og_mor_marina_bb_min_mor_og_mig_serie_05_25feb22_2sl1496_stor_beskaaret.jpg
Foto: Søren Lamberth
Cecilie Hothers Ellinor starter i førskole.

Få ting varmer en mors hjerte som barnets første skoledag.

Og selv om det "bare" var den første dag til førskole, var følelsen ikke mindre hos Cecilie Hother forleden.

Hendes femårige datter Ellinor var så klar til at komme i gang, skriver Cecilie til nogle billeder på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

https://imgix.billedbladet.dk/cecilie_hother_privat_fra_instagram_datter_lille_beskaaret.jpg
Foto: Privat fra Instagram

"Jeg er nok den, der er mest nervøs og er ret grådlabil her til morgen. Ellinor er ikke til at skyde igennem. Glæder sig, har fundet tøj frem, billede til skolen, pudset briller og snakker som et vandfald. Og mens, vi kører ned i bilen til skolen, synger hun en af sine selvopfundne sange. De plejer at handle om hendes aktiviteter igennem dagen, og hvad hun har oplevet - og det er de skønneste sange med verdens mest kreative versefødder…men her til morgen spidsede jeg ekstra meget ørerne, for hun sang en sætning to gange, noget a la: “Alle er helt perfekt - når du er, som du er…du skal bare være dig selv.” Der blev jeg en glad og stolt mor! Jeg tror min lille pige på 5 år har fanget den! Nu håber jeg bare at den indstilling kan holde hele vejen igennem skolelivet!!" skriver Cecilie blandt andet til billederne.

Første skoledag igen til august

Du kan se hele opslaget her og se flere billeder ved at trykke på pilene.

Førskole foregår i SFO'en på den skole, barnet er tilmeldt, så barnet introduceres til skole, SFO og elevgruppen, inden skolestart i august måned.

Ellinor får sig altså endnu en første skoledag til august.

Læs mere om: