14. aug. 2016
Af af Trine Larsen

Søren Kaster: Fulgte datteren til alters

Søren Kaster, Pernille Kaster, Anders Ulrik
Søren Kaster, Pernille Kaster, Anders Ulrik
Foto: Privat
Den tidligere TV-vært fulgte sin datter, Pernille, op ad kirkegulvet ved at smukt bryllup i Humlebæk.

Det har været en weekend i festlighedernes tegn for journalist og tidligere TV-vært, Søren Kaster. Lørdag fulgte han sin datter Pernille Kaster til altret i Humlebæk Kirke, og søndag fejrer Søren Kaster sønnen Rasmus' 30- års fødselsdag.

- Ja, det kunne godt være koordineret lidt bedre. Det er et par hårde dage, smiler Søren Kaster, der medgiver, at to så store mærkedage kan mærkes.

Jes Dorph-Petersen med til fest

- Men det var sådan en fin dag i går, og det var stort og bevægende at følge sin datter op ad kirkegulvet, fortæller Søren Kaster, der sammen med familien og sin gode ven siden første job på Frederiksborg Amtsavis, Jes Dorph-Petersen, var til bryllupsfest i Helsingør. Bryllupsfesten blev nemlig holdt i den gamle stationsbygning, der nu er lavet om til restaurant.

Det var også bedstevennen Jes' kæreste, stylist og make-up artist, Mai-Britt Haurholm, der havde hjulpet med håropsætning og makeup, så Pernille Kaster så strålende ud på sin bryllupsdag, hvor den 27-årige brud sagde ja til sin kæreste gennem seks år, Anders Ulrik, der ligesom bruden er fysioterapeut.

Søren Kaster, der i mange år var en populær TV-vært, ligesom vennen Jes Dorph-Petersen, trak sig imidlertid fra skærmen og har siden arbejdet med kommunikation og rådgivning og i dag er Søren Kaster administerende direktør og partner i kommunikationsbureauet, Lead Agency i København.

Læs mere om: