Tirsdag, 14. december 2021 - af Sofie Nymand

Søren Pilmark fra Tidsrejsen: Her er hans private kærlighed

Foto: Hanne Juul
Skuespiller Søren Pilmark, som i øjeblikket er aktuel i DRs julekalender ”Tidsrejsen”, har været gift med sin hustru Susanne i 38 år.

Den populære skuespiller Søren Pilmark er kendt for sine store roller i film og TV-serier såvel som på scenen.

Gennem årene har han givet den som alt fra kongelig skuespiller og lægen Tomas Stockmann i Ibsens ”En folkefjende” til Gøngehøvdingen og Grethe fra Gyllegården. Og i øjeblikket kan man altså gense ham i rollen som Sølvræven i julekalenderen ”Tidsrejsen”.

Mens han i TV-julekalenderen er i selskab med gode kolleger som Kurt Ravn, Sigurd Holmen le Dous og Lars Knutzon, er det hustruen, Susanne, der er ved Pilmarks side i privaten.

Søren og Susanne Pilmark blev gift i 1983 i Hvidovre Kirke, og sammen har de i dag tre voksne børn, Louis, Anton og Amanda.

Susanne og Søren Pilmark 

Foto: Krestine Havemann

 

Susanne Pilmark har en baggrund inden for TV og har læst film- og medievidenskab, datalogi og litteratur. Som ægtemandens karriere tog til, valgte hun at blive hans praktiske medhjælper, der sørger for at holde styr på alt fra økonomi til kalender og familieliv. Og samtidig arbejder hun som frivillig hos SOS Børnebyerne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden