Mandag, 27. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Søren Rasted om de første tre år med Aqua: Det eksploderede

Aqua.
Aqua.
Foto: Martin Dam Kristensen/Nf-Nf/Ritzau Scanpix
Det gigantiske verdenshit ”Barbie Girl” tog alle med storm, og satte for alvor gang i Aquas vilde karriere.

I 1997 udkom et vaskeægte verdenshit, da Aqua sendte ”Barbie Girl” på gaden.

Det satte for alvor skub i en vild karriere for den danske popgruppe Aqua. En karriere der de første tre år eksploderede.

Det fortæller Søren Rasted mandag aften i TV 2 Charlie-programmet ”Deja-vu med Frøkjær".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-  Det var virkelig tre fuldstændig vanvittige år. Det eksploderede bare de tre år. Først og fremmest så havde vi succes i hele verden, og vi havde muligheden for at rejse og optræde overalt. Fra at komme ind på en cykel, og så fløj vi pludselig i privatfly, og levede i den vildeste luksus, lyder det fra Søren Rasted.

I hælene på ”Barbie Girl” sendte de også deres første album ”Aquarium” ud. Et album der på blot én enkelt uge havde solgt en million eksemplarer. Og når karrieren lige pludselig tager den fart, som Aquas gjorde, kan det være svært rigtig at forholde sig til, hvad der sker.

Cecilie Frøkjær spørger i programmet, om Søren Rasted kunne følge med i den hurtigt voksende succes. Men det kunne han egentlig godt – men han var glad for, at han var 27 år og ikke 17 år gammel, da det skete.

- Det havde nok ødelagt noget, hvis jeg ikke havde været så gammel. Det er en surrealistisk verden. Det sætter jo sine spor. Man bliver ophøjet til noget, man ikke er, medmindre man tager sig sammen. Selv om det gik rigtig godt, så var der jo også nogle nedture. Det er rart at være et band – det har jeg altid været glad for, fortæller Søren Rasted i ”Deja-vu med Frøkjær”.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden