Lørdag, 13. juli 2019 - af Ulrik Ulriksen

Sofie Linde nød dejlig aften med lillesøster

Foto: Thomas Laursen
Hele Danmarks X Factor-værtinde Sofie Linde strålede som en sommersol, da hun sammen med sin 15-årige lillesøster var til fed koncert.

På en smuk sommeraften ankom Sofie Linde i rigtig godt selskab til stor koncert med bandet Metallica i Parken i København. Sofie var sammen med et par gode venner, og så havde hun også et meget nært familiemedlem ved sin side. - Jeg har min lillesøster fra Jylland med. Hun skal ind for at se sin første store koncert, sagde en glad og stolt Sofie og fik derefter fat i lillesøster Anna på 15 år, så de kunne lade sig fotografere sammen. - Jeg er 15 år og går i 8. klasse. Og jeg er lige blevet konfirmeret, fortalte Anna, som er en frisk og åben type - præcis som sin kendte storesøster.

 

Sofie hygger sig

Sofie Linde var i herligt sommerhumør på den særlige aften, og det var tydeligt, at hun nød solskinsvejret efter en del regn i juni og først i juli. - Sommeren har budt på lidt for meget regn, men vi hygger os derhjemme og er sådan lidt kedelige . Det bliver man jo, når man bliver forældre, lød det fra Sofie Linde, som privat er en del af en smuk familie, der også består af Joakim Ingversen og deres barn Trine. Sofie samler denne sommer kræfter til et travlt efterår med meget arbejde. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Glæder sig til travlt efterår

- Jeg glæder mig altid til at komme i gang igen. Altså det gode med "X Factor" er, at det slutter præcis, når det skal slutte. Man er mæt, når det er færdigt, men så går der noget tid, og så begynder man at savne det igen, og så er jeg klar til at gøre det en gang mere, fortalte smilende Sofie.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden