29. feb. 2020
Af af Christinna Braun og Emilie Jepsen

Sofie Linde vandt stor pris: Derfor var hun der ikke

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/x_factor_pressemoede_tsl_20200218_0151.jpg
Foto: Thomas. Laursen
Sofie Linde kunne fredag aften kalde sig Årets kvindelige underholdningsvært, men hun var ikke selv at finde ved prisfesten.

Den altid smilende TV-vært Sofie Linde blev fredag aften kåret som Årets kvindelige underholdningsvært ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest.

Den 30-årige Sofie Linde stod dog selv på en helt anden scene, da hun modtog den fine pris.

Vinder for anden gang

Sofie Linde gav den nemlig gas på X Factor-scenen, hvor hun igen i år er værtinde.

- Jeg er så glad og stolt. Det er jo en pris der betyder rigtigt meget, fordi det er folk derude, der har stemt. Da jeg blev nomineret, var jeg jo glad og beæret. Men at jeg så vinder den for andet år i træk... Jeg er simpelthen så stolt, sagde en storsmilende Sofie Linde efter X Factor-showet.

Prisen bliver afgjort af BILLED-BLADETs læsere og brugere, og opbakningen derfra gjorde stort indtryk:- Jeg gik helt sikkert på scenen med et ekstra boost i dag. Det gjorde mig helt vildt glad. Jeg gik jo på scenen med en ekstra støtte og en følelse af at jeg er velkommen, lød det fra Sofie Linde.

Husk, at BILLED-BLADET nr. 10 torsdag den 5. marts har et 32-siders festtillæg med alle billederne fra TV-GULD-festen: De glade vindere, de smukke kjoler, kærligheden, dansegulvet og alle de andre dejlige øjeblikke.

Læs mere om: