Torsdag, 10. september 2015 - af af Liz Rørsig

Stéphanie Surrugue og Kåre Quist i front for Kronprinsparrets Priser 2015

Stéphanie Surrugue og Kåre Quist
Stéphanie Surrugue og Kåre Quist skal være værter, når Kronprinsparrets Priser skal uddeles den 3. oktober. 
Foto: DR
De to DR-værter, Stéphanie Surrugue og Kåre Quist, glæder sig til det store show, hvor kronprins Frederik og kronprinsesse Mary skal uddele fire priser den 3. oktober på Kulturværftet i Helsingør.

Stéphanie Surrugue og Kåre Quist skal være værter, når Kronprinsparrets Priser skal uddeles den 3. oktober.

Det sker ved et liveshow, som skal foregå på Kulturværftet i Helsingør og vises på DR 1.

Stéphanie Surrugue er netop flyttet fra TV 2 til DR, hvor hun er i gang med at forberede sig til sit nye job som USA-korrespondent.

LÆS MERE: Her er alle modtagerne af Kronprinsparrets Priser

Stéphanie Surrugue flytter til Washington

I december flytter hun til Washington, hvor hun skal arbejde sammen med Johannes Langkilde.

Men inden da får hun mulighed for at stå ved Kåre Quists side til den fornemme opgave, når kronprins Frederik og kronprinsesse Mary skal uddele de fire priser: Kronprinsparrets Sociale Pris, som går til en organisation, der har gjort en markant forskel på det sociale område, og Kronprinsparrets Kulturpris til en ekstraordinær præstation med internationalt format inden for kunst og kultur.

Og ikke mindst Kronprinsparrets Stjernedryspriser, som gives til to unge kunstneriske talenter.

Kåre Quist glæder sig

- Kronprinsparrets Priser hylder både talentet, kulturen og det sociale arbejde. Det er vigtige områder, og derfor bliver det en særlig oplevelse at være vært denne aften, siger Stéphanie Surrugue i DR’s pressemeddelelse.

TV Avisens Kåre Quist kunne i år glæde sig over at modtage BILLED-BLADET’s TV-GULD PRIS som Årets mandlige nyhedsvært, og han har allerede snuset lidt til at være med til store begivenheder med kongehuset som livereporter til dronning Margrethes 75 års fødselsdag.

- Det var en stor ære og noget helt specielt. Derfor fik jeg også hvisket nogen i ørerne, at jeg gerne ville lave noget mere af den slags. Jeg har altid syntes, at det der skete i kongehuset var spændende og har prøvet at hænge i Tine Gøtzches skørter for at komme med til forskellige arrangementer. Jeg læser også BILLED-BLADET på en meget mere regelmæssig basis end tidligere, så jeg er helt opdateret, siger Kåre Quist med et smil til BILLED-BLADET.

Prisuddelingen byder på TV-debut

Kronprinsparrets Priser blev indstiftet i 2004 som Bikubenfondens bryllupsgave til kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og har særligt fokus på talentudviklingen i det danske kulturliv.

Og netop med det for øje kan man opleve TV-debuten for bandet Velvet Volume og bandet Katinka.

Blandt de optrædende vil der også være etablerede navne som Isam B og The Raveonettes, som ”Vild med dans”-deltageren Sharin Foo er en del af.   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden