Torsdag, 1. august 2013 — af af FEMINA, Aller Media

Stjernen fra Lærkevej: Var kæresten utro flere gange

Casper Crump
Casper Crump
Foto: Birger Storm
Skuespiller Casper Crump fra bl.a. Lykke og Lærkevej var sin tidligere kæreste utro – flere gange. Men så mødte han sin nuværende kæreste og besluttede sig for at lægge sit liv om.

36-årige Casper Crump, kendt fra TV-serier som Lykke og Lærkevej, blev som 26-årig optaget på teaterskolen, og det førte til en del selvransagelse. Det fortæller han til FEMINA i denne uge.

På skolens tredje år begyndte Casper Crump at gå i terapi.

- Jeg tog et spadestik dybere i mig selv og kunne mærke sådan en rodløshed. Jeg var i et forhold, hvor jeg var min kæreste notorisk utro – absolut ikke særligt charmerende! Vi supplerede hinanden perfekt, men talte aldrig rigtigt sammen. Sådan et skønt glansbillede, som egentlig var ret uinteressant for os begge to, fortæller Casper, som fandt ud af, at det ikke var en måde, han havde lyst til at leve sit liv på.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Min største forelskelse

Det var kæresten Sofie, der fik ham til at lægge sit liv om.

- Jamen, jeg mødte jo så en kvinde, som jeg blev smaskforelsket i, det var mit held. Indtil da havde jeg været meget bevidst om, at en kvinde skulle opfylde nogle krav, og hvis det blev for hårdt, så gad jeg ikke mere. Jeg gad ikke arbejde for et forhold, at tage det der ekstra spadestik. For én ting er forelskelse, som jo i bund og grund er fascination, resten er arbejde. Sådan er det.

Faktisk var det slet ikke det optimale tidspunkt, han stødte ind i sin kæreste på.

- Jeg mødte ellers Sofie på et tidspunkt, hvor jeg tænkte, at jeg ABSOLUT ikke skulle have noget med kvinder at gøre. Men så stod hun lige pludselig i min baggård til en eller anden åndssvag fest, som egentlig var død. BUM! Der gik noget tid, for hun havde sine forbehold, og jeg havde mine. Men da jeg så tog ud at rejse i en periode fandt jeg ud af, at hende kunne jeg sgu nok ikke komme udenom. Jeg blev nødt til at tage et valg om at følge kærligheden. Og det har været min største forelskelse nogensinde, siger Casper Crump i FEMINA.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden