18. jul. 2013
Af Helle Skram de Fries

Styrt på Tisvilde kendis-cykelhold

Simon Frank
Simon Frank
Foto: Privat
Der har været et grimt styrt på holdet af kendisser, der torsdag morgen cyklede fra Kgs. Nytorv mod Tisvilde.

Der var både latter, venskabelige drillerier og kampgejst, da det store felt af kendte og mindre kendte torsdag morgen hoppede på cyklerne på Kongens Nytorv for at køre en rute på 72 kilometer til Tisvilde. Her skal de feste og fornøje sig i et projekt, de skal gøre ud Tisvilde til det nye Skagen i uge 29.

Allerede inden målet var der dog et grimt styrt på ruten.

- Ja, Simon Frank (en af initiativtagerne til Tisvilde-ugen, red.) er styrtet. Han har brækket kravebenet og er på vej til Hillerød Hospital, lød meldingen fra Sanni Vangsø, der følger holdet i en følgebill sammen med sin forretningspartner Gitte Salling.

De følger naturlgivis deres egne ryttere, der kører for deres firma Energii Reformer. Med på dette hold er blandt andre Camilla Miehe-Renard og Alexandre Willaume.

- Camilla er faret vild, hun er på vej mod Espergærde - men hun er glad, og det går rigtig godt. Formen er fin, så hun skal nok komme i mål, forsikrer en entusiastisk Sanni Vangsø

Lisbeth Østergards eksmand, Marc Fraenkel, var også involveret i det grimme styrt.

- Ja, han røg ned, med var lige så hurtigt oppe på cyklen igen.

Inden starten fra Kongens Nytorv havde Marc Fraenkel da også bebudet, at han ville gi' den gas på ruten.

- Jeg er, indrømmet, et konkurrencemenneske, lød det fra soldaten, der er vant til strabadserne.

Mads Vangsø er også med på Energii-holdet. For ham er de 72 kilometer "just another day at the office". Han er nemlig igang med at træne til et 250 kilomter langt løb i Saharas sand.

Casper Christensen har også sit eget zebrastribede Congo-hold med på cykelturen - uden at han dog selv tramper i pedalerne.

Men i Tisvilde skal der festes igennem, når de glade cyklister når frem. Tisvilde-festlighederne fortsætter helt frem til søndag klokken 16.

Simon Franck
Simon Franck
Foto: Privat

Læs mere om: