Sue Ellen mødte Alexis: Se hvor godt de holder sig

Linda Gray, Joan Collins

Linda Gray, Joan Collins

Foto: Mega
Linda Gray og Joan Collins er begge kommet op i alderen. Men at de holder sig forrygende, beviste de ved en reception i Los Angeles.

I 1980'erne var de på alveredens tv-skærme som hhv. Sue Ellen i "Dallas" og Alexis Carrington i den legendariske serie "Dollars". Meget er sket siden - og Joan Collins er fyldt 86 år, er blevet adlet af den engelske dronning - og er stadig aktiv som skuespiller. Hun har været gift ikke færre end fem gange - med sin nuværende mand, 54-årige Percy Gibson,  i 2010. Fem børnebørn er det blevet til.

Linda Gray kun gift én gang

Linday Gray har lige rundet de 79 år - og er stadig en flot og elegant kvinde. Hun har i modsætning til sin kollega, Joan Collins, kun været gift en enkelt gang - i 21 år med Ed Trasher til skilsmissen i 1983 - og parret fik to børn sammen. Desuden kan Linda Gray glæde sig over sine to børnebørn, Ryder og jack Sloane. Også Linday Gray er der stadig bud efter med roller på tv og film.

Senest mødtes de to legender ved en stjernspækket reception i Los Angeles til fordel for Elizabeth Taylor AIDS-foundation. Og da de stillede op for fotograferne på den røde løber, var det tydeligt, at de mange år i rampelyst har gjort de to divaer yderst scenevante.

Foto: Mega

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden