29. aug. 2021
Af Marianne Singer

Takker mor og sygeplejersker: Rørende ord fra Melvin

Melvin med sin mor Carolyne.
Melvin med sin mor Carolyne.
Foto: Hanne Juul
Melvin Kakooza hylder sin mor og de sygeplejersker, der tog sig godt af ham, efter han blev ramt af en hjernetumor.

Melvin Kakooza er fuld af taknemmelighed i et nyt opslag, som han har delt på sin Instagram-profil.

Her takker han sin mor, Carolyne Kaddu Rasmussen, og to af de sygeplejersker, der tog sig af ham, efter at han blev ramt af en hjernetumor og var indlagt på Rigshospitalets intensivafdeling.

Fantastiske kvinder

"De her 3 fantastiske kvinder, har en ting til fælles, de er sygeplejersker og hvis det ikke var for dem, så ved jeg simpelthen ikke hvordan jeg skulle have klaret mit sygdomsforløb. Af hjertet tak til Laura og Vibeke, bare nogle af de fantastiske sygeplejersker som tog sig af mig på rigshospitalet intensivafdelingen." skriver Melvin blandt andet i det rørende opslag, som du kan se ved at trykke her.

Afhængig af hjælp

Melvin skriver endvidere, at han på et tidspunkt intet kunne selv og derfor var dybt afhængig af deres hjælp.

Derefter forklarer han, at hans mor, der også er sygeplejerske, sammen med sygeplejersker fra Rigshospitalets intensivafdeling tog sig godt af ham på trods af ekstrem travlhed og pres.

De gør en forskel

"Jeg VED mange har sådanne oplevelser med vores skønne sygeplejersker. Jeg synes derfor vi skal gøre ALT hvad vi kan, for at passe på dem! Det kan godt være det bare er et job, men de er UUNDVÆRLIG og vi har brug for dem. Hver dag gør de en forskel.
De er for alvor hverdagen helte❤, " slutter han sit fine opslag.

Læs mere om: