31. maj. 2015
Af af Liz Rørsig

Thomas Evers Poulsen klæder Astrid Krag på til valgkamp

Thomas Evers Poulsen og Astrid Krag i Vild med Dans
Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen dansede sammen i ”Vild med Dans” og har fortsat venskabet.
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Astrid Krag har et stramt valgprogram og fik sin dansepartner fra ”Vild med Dans”, Thomas Evers Poulsen, til at finde tøj til den hektiske tid.

Thomas Evers Poulsen har hjulpet sin dansepartner fra sidste sæson af ”Vild med Dans”, Astrid Krag, med at finde de rette farver til looket for valgkampen.

- Astrid skrev til mig, at hvis jeg havde en mening om tøjet, måtte jeg endelig sige til. Og jeg skrev tilbage: 'Fuld makeup og farverigt tøj'. Da hun ikke mente, at hun havde noget brugbart, så tog jeg en hurtig powershopping og afleverede en masse poser til hende og bad hende prøve det, fortæller Thomas til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Thomas Evers Poulsen er onkel-skruk

Thomas Evers vælger ud

- Jeg kender jo Astrids størrelse, så jeg valgte det, jeg syntes var smart til hende. For havde hun selv skulle købe ind, havde hun bare valgt noget i sort. Det handlede mest om bare at finde skjorter og bluser til at have under habitjakken. Men jeg fandt jo ud af, at farver på tøjet slet ikke er moderne. Det er jo kun blåt og hudfarvet i butikkerne for tiden, siger Thomas, der gerne så, at politikerne var mere farverige i tøjet.

- Generelt synes jeg, at politikerne er småkedelige i den retning, og jeg synes godt, der må komme mere spræl i tøjet. I ”Vild med Dans” så vi jo også, at Astrid var flot i farver. Da hun dansede quickstep i ”Vild med dans” fik hun en pink kjole på, og hun var rædselsslagen, for den farve havde hun ikke haft på før. Da den blev ”Ugens kjole” i BILLED-BLADET, var hun lykkelig!, siger Thomas med et smil.

Og han har uden tvivl været en stor hjælp for Astrid med tøjindkøbet.

– Jeg har ikke set hende i tøjet, men Astrid har sagt, at jeg havde givet hende ro i sindet. Så kan hun koncentrere sig om det, hun skal, lyder det fra Thomas, der også har hjulpet en anden af sine ”Vild med dans”-partnere med at shoppe nyt tøj, nemlig Anne-Mette Rasmussen.

- Ja, jeg har gjort det nogle gange for Anne-Mette, når hun var presset, lyder det fra dansestjernen.

Læs mere om: