1. jun. 2015
Af Helle Skram de Fries

TILLYKKE: Camilla Miehe-Renard fylder 50 og nyder det

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/camilla_miehe_renard13249.jpg
Foto: Birger Storm
Når dagens fødselar kigger tilbage på sine 50 år, er hun stolt over det, hun har nået. Og Camilla Miehe-Renard blev lykkelig for de fine gaver fra familien.

- Jeg fik skønne gaver af min mand og min datter i morges, og på arbejdet bliver jeg fejret med skøn morgenmad og flag, så det er skønt, lyder det fra en glad Camilla Miehe-Renard, da BILLED-BLADET fanger hende på telefonen denne mandag, hvor hun fylder 50 år.

Allerede i går, søndag, holdt hun familie-brunch.

- Vi var 17 og havde en skøn dag, og jeg fik dejlige gaver, fortæller dagens fødselar.

Camilla Miehe-Renard forkælet af familien

Gaverne fra ægtemanden, Nicolai Gohs Miehe-Renard, og datteren, Sophy på 10, fik Camilla i morges.

- Sophy havde lavet et flot maleri til mig og et meget, meget sødt kort. Nicolai forærede mig en Gucci-taske, som jeg har ønsket mig længe, men næsten ikke turde tro på, jeg fik. Så jeg er meget glad, siger Camilla Miehe-Renard til BILLED-BLADET.

Elsker at lave TV

At runde de 50 har Camille Gohs Miehe-Renard det fint med.

- Jeg tænker da over, at jeg har levet over halvdelen af mit mit liv, men når jeg kigger tilbage, er jeg stolt af det, jeg har nået, fortæller Camilla, der har lavet TV hele sit voksenliv og i dag arbejer for produktionsselskabet Monday Production.

- Og jeg elsker stadig at lave TV.

Livet på hjemmefronten i Charlottenlund med mand og barn og hund, elsker Camille Miehe-Renard også.

Fejres ved kæmpe fest

Alderen trykker på ingen måde, og det er også svært at se, at der er gået 50 år, siden Camilla kom til verden.

- Jeg tænker over at passe på min krop. Jeg træner hos min bedste veninde Sanni Wullf Vangsø. Det er effektivt, og her har jeg endelig fundet en træningsform, der passer mig. I dag træner jeg ikke udelukkende for at få en flot krop, men for at få en stærk og sund krop.

Til sommer fylder Nicolai Gohs Miehe-Renard 40, og så holder parret en kæmpefest, hvor de fejrer Camillas 50 år, Nicolais 40 år og deres 10 års bryllupsdag, som var 7. maj.

Læs mere om: