Onsdag, 9. september 2015 - af Juliane Olsen

TILLYKKE: Caroline Fleming fylder 40 år

Den smukke tidligere baronesse Caroline Fleming kan onsdag fejre sin 40-års fødselsdag – en dag, som TV-værten møder med ro i sindet.

Et ægteskab med en britisk rigmand, en baronessetitel, værtsroller for flere TV-programmer og et stormfuldt forhold til en fodboldspiller.

Den tidligere baronesse Caroline Fleming, der onsdag fylder 40 år, har været igennem lidt af hvert i sit liv.

- Det er sjovt, hvad de siger, at når man fylder 40 år, så ved man virkelig, hvem man er – det er så rigtigt, har Caroline Fleming sagt i forbindelse med fødselsdagen til modemagasinet ELLE.

LÆS MERE: Caroline Fleming: Jeg er for lav til "Topmodel"

Livet har været en vild rejse

Fra 2003-2011 var Caroline Fleming indehaver af Valdemar Slot, og herefter kastede hun sig ud i en parfumeserie samt flere TV-optrædener.

Blandt andet i TV 2-serien ”Baronessen”, ”Baronessen flytter ind” og ”Danmarks næste Topmodel”.

Hun beskriver da også sit liv som en ”vild rejse”, og TV-værten ser samtidig rigtig lyst på sin fremtid, fordi hun for længst har lært at gå sin egen vej.

Caroline Fleming medvirker i realityserie

Nu har Caroline Fleming valgt at prøver kræfter på internationalt plan med den amerikanske realityserie ”Ladies of London”.

Privat er TV-værten mor til Alexander og Josephine, som hun har fra ægteskabet med Rory Fleming samt sønnen Nicholas, som hun har med fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden