9. sep. 2015
Af Juliane Olsen

TILLYKKE: Caroline Fleming fylder 40 år

Den smukke tidligere baronesse Caroline Fleming kan onsdag fejre sin 40-års fødselsdag – en dag, som TV-værten møder med ro i sindet.

Et ægteskab med en britisk rigmand, en baronessetitel, værtsroller for flere TV-programmer og et stormfuldt forhold til en fodboldspiller.

Den tidligere baronesse Caroline Fleming, der onsdag fylder 40 år, har været igennem lidt af hvert i sit liv.

- Det er sjovt, hvad de siger, at når man fylder 40 år, så ved man virkelig, hvem man er – det er så rigtigt, har Caroline Fleming sagt i forbindelse med fødselsdagen til modemagasinet ELLE.

LÆS MERE: Caroline Fleming: Jeg er for lav til "Topmodel"

Livet har været en vild rejse

Fra 2003-2011 var Caroline Fleming indehaver af Valdemar Slot, og herefter kastede hun sig ud i en parfumeserie samt flere TV-optrædener.

Blandt andet i TV 2-serien ”Baronessen”, ”Baronessen flytter ind” og ”Danmarks næste Topmodel”.

Hun beskriver da også sit liv som en ”vild rejse”, og TV-værten ser samtidig rigtig lyst på sin fremtid, fordi hun for længst har lært at gå sin egen vej.

Caroline Fleming medvirker i realityserie

Nu har Caroline Fleming valgt at prøver kræfter på internationalt plan med den amerikanske realityserie ”Ladies of London”.

Privat er TV-værten mor til Alexander og Josephine, som hun har fra ægteskabet med Rory Fleming samt sønnen Nicholas, som hun har med fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

Læs mere om: