Søndag, 6. december 2015 — af Karina Didriksen

Ditte Hansen fylder 45 år

Ditte Hansen.
Ditte Hansen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Ditte Hansen, der især er kendt for Cirkusrevyen og TV-serien “Ditte og Louise”, kan i dag søndag fejre sin 45-års fødselsdag.

Ditte Hansen blev født den 6. december 1970 i København, og hun kan dermed fejre sin 45-års fødselsdag i dag søndag.

Hun blev uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1996, og i de to efterfølgende år var hun fastansat på Odense Teater.

Siden da har Ditte Hansen medvirket i diverse film, TV-serier og teaterforestillinger, og så har hun i flere år stået på scenen i Cirkusrevyen – her har hun haft god mulighed for at vise sit komiske talent.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ditte Hansen er et dejligt sted i livet

Ditte Hansen kunne i sommer opleves på skærmen i DR-serien ”Ditte og Louise”. Her spillede hun og kollegaen Louise Mieritz to jævnaldrende skuespillere, der kæmper med at få karrieren og kærligheden til at fungere.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

– Jeg synes, jeg er et rigtig dejligt sted i mit liv. Selvfølgelig kommer erkendelsen, at jeg som 44-årig er kommet halvvejs i livet, og forhåbentlig er jeg så heldig, at jeg bliver gammel. Ud over at det føles meget dejligt, at jeg har fundet Louise som sparringspartner, så er mit liv godt – også privat, fortalte Ditte Hansen tidligere på året til BILLED-BLADET.

Privat har Ditte Hansen været gift med den 49-årige skuespiller Benjamin Boe Rasmussen i 22 år. Parret har sønnerne Thor, 17, og 13-årige Asger sammen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden