Ditte Hansen fylder 45 år

Ditte Hansen.

Ditte Hansen.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Ditte Hansen, der især er kendt for Cirkusrevyen og TV-serien “Ditte og Louise”, kan i dag søndag fejre sin 45-års fødselsdag.

Ditte Hansen blev født den 6. december 1970 i København, og hun kan dermed fejre sin 45-års fødselsdag i dag søndag.

Hun blev uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1996, og i de to efterfølgende år var hun fastansat på Odense Teater.

Siden da har Ditte Hansen medvirket i diverse film, TV-serier og teaterforestillinger, og så har hun i flere år stået på scenen i Cirkusrevyen – her har hun haft god mulighed for at vise sit komiske talent.

Ditte Hansen er et dejligt sted i livet

Ditte Hansen kunne i sommer opleves på skærmen i DR-serien ”Ditte og Louise”. Her spillede hun og kollegaen Louise Mieritz to jævnaldrende skuespillere, der kæmper med at få karrieren og kærligheden til at fungere.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

– Jeg synes, jeg er et rigtig dejligt sted i mit liv. Selvfølgelig kommer erkendelsen, at jeg som 44-årig er kommet halvvejs i livet, og forhåbentlig er jeg så heldig, at jeg bliver gammel. Ud over at det føles meget dejligt, at jeg har fundet Louise som sparringspartner, så er mit liv godt – også privat, fortalte Ditte Hansen tidligere på året til BILLED-BLADET.

Privat har Ditte Hansen været gift med den 49-årige skuespiller Benjamin Boe Rasmussen i 22 år. Parret har sønnerne Thor, 17, og 13-årige Asger sammen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden