TILLYKKE: Lars Brygmann fylder 60 år

Lars Brygmann

Lars Brygmann

Foto: Birger Storm

Lars Brygmann er en genert skuespiller med et afslappet forhold til sin alder.

Fredag, 17. februar 2017 - af John Lautrup

Lars Brygmann kan på sin fødselsdag kigge tilbage på et væld af roller i film og TV-serier. Ofte som den tilknappede og reserverede type. Det gjaldt både hans gådefulde efterforsker La Cour i "Rejseholdet" og senest Wagner, hans mutte politimand i "Dicte". 

Fredagens 60-års fødselar er også privat en smule tilbageholdende, når han møder nye mennesker, indrømmede han sidste år i et interview med BILLED BLADET. 

Lars Brygmann ser folk an

- Det bunder sikkert i noget generthed, som så bare har forplantet sig til en eller anden vane, der gør, at man lige vil se folk an. For så sidenhen at lukke sig op, sagde han. 

LÆS MERE: Lars Brygmann: Jeg prøver at være et ordentligt menneske 

I samme interview forholdt Lars Brygmann sig også til den kommende runde fødselsdag. 

- Jeg kunne da godt undvære at blive 60, men samtidig er det noget af det mest idiotiske at kæmpe imod .., so go with the flow! Det prøver jeg hele tiden at sige til mig selv. Der er mange ting, man kan lave om på, men lige præcis dét kan man overhovedet ikke lave om på. Tiden flytter sig, og det hele afhænger af, hvordan man ser på det .., it's all in the mind, smilede han. 

- Jeg holder mig i gang hele tiden 

Lars Brygmann er også meget rolig omkring fremtiden. 

- Hver morgen hopper jeg i Øresund og svømmer i 20 minutter for fuld hammer, men det har også noget med gener at gøre. Min far er 94 og still going strong, så jeg har gode gener, fortæller han. 

Stort tillykke til Lars Brygmann med den runde fødselsdag. 

Mathilde Beuschau