6. jun. 2015
Af af Liz Rørsig

TILLYKKE: Louise Wolff fylder 37 år

Louise Wolff klar til Go'morgen Danmark
Louise Wolff klar til Go'morgen Danmark.
All Over Press
Den populære TV-vært kan fejre fødselsdag i dag lørdag den 6. juni.

Louise Wolff kan i dag fejre sin 37 års fødselsdag – og ikke nok med det. Hun kan fejre, at hendes første uge som vært på TV 2’s ”Go’morgen Danmark” er gået så fint. Louise har efter mange år hos DR ønsket at prøve noget nyt. Foruden ”Aftenshowet”, hvor hun var med helt fra begyndelsen, har hun mestret at være vært i store events på DR, og i marts blev hun kåret som Årets kvindelige underholdningsvært til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest. Debuten som morgenvært har Louise tacklet med bravur.

- Nu har jeg været i gang i en uge, og jeg er begejstret for mit nye job. Alle mine kolleger er helt enormt søde, og det er virkelig interessant at opdage, hvor meget jeg lærer hver dag. Alt er jo nyt for mig, og jeg kan mærke, at min hjerne arbejder på højtryk for at følge med i det hele - det er virkelig sjovt!, fortæller Louise til BILLED-BLADET.

I ”Go’morgen Danmark” har hun haft Morten Resen som medvært.

- Morten har været en helt fantastisk makker. Han har været meget hjælpsom over for mig og virkelig opmærksom. Det er en stor hjælp her i starten.

Louise har tidligere udtalt til BILLED-BLADET, at det godt kunne blive en udfordring, at vækkeuret ringede meget tidligt.

- I forhold til de tidlige arbejdstider har det endnu ikke været så slemt, som jeg måske kunne have frygtet. Mit vækkeur ringer kl. 3.15, og fordi de lyse nætter er over os netop nu, så gryr dagen nogenlunde samtidig. Det føles faktisk, som om jeg står op sammen med solen i denne tid - og det er ikke så ringe endda!

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/louise-wolff_1.jpg
Hanne Juul/BILLED-BLADET

Læs mere om: