TILLYKKE: Morten Ankerdal har fødselsdag

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV 2s populære TV-vært fylder 41 år i dag.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen til TV2's Morten Ankerdal, der sidste år fyldte rundt, og som i dag kan fejre sin 41 års fødselsdag.

Sidste år trådte den populære vært ind i et nyt årti, og i dag kan han se tilbage på sit første år i 40'erne, der, som et år så ofte gør, bragte både glæde og vemod med sig.

For kort tid siden oplevede Morten Ankerdal den store sorg at miste sin elskede far, sportsjournalisten Steen Ankerdal, der døde af kræft bare 66 år gammel.

En stærk Morten Ankerdal taklede dog sin fars død med stor taknemmelighed over at have haft så vidunderligt et menneske i sit liv, og han glædede sig over det tætte forhold, de to havde haft.

Og måske er det netop denne positive ånd, der har været med til at give Morten Ankerdal en noget mere positiv oplevelse i årets løb.

Han blev nemlig af BILLED-BLADETs læsere kåret til Årets bedste sportsvært - en anerkendelse, der bekræfter, at det var helt rigtigt, da Morten Ankerdal i 2008 vandt prisen som Årest stjerneskud.

Og så har året ellers også budt på nye udfordringer. 

Morten Ankerdal er nemlig blevet rykket væk fra sin hjemmebane på TV 2 Sporten til TV 2s morgenflade, som han nu prøver kræfter med.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke og alt godt for det nye år!

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden