13. nov. 2015
Af af Juliane Olsen

TILLYKKE: Søs Egelind fylder 57 år

Søs Egelind
Skuespilleren Søs Egelind fylder fredag 56 år.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
”Vild med dans”-aktuelle Søs Egelind fylder fredag 57 år, og hun kan se frem til at fejre det i den tredjesidste udsendelse af årets dansekonkurrence.

Skuespiller Søs Egelind klør stadig på i årets ”Vild med dans”, og der er nok mange, der glæder sig til at se hende på gulvet i aften over for Mads Vad.

Men denne dag er også ganske særlig for Søs Egelind på en helt anden måde, for hun kan nemlig samtidig fejre sin 57-års fødselsdag.

Det bliver nok uden tvivl markeret i aftenens udgave af programmet, hvor konkurrencen efterhånden spidser til op mod finalen.

LÆS MERE: Søs Egelind og Mads Vad trodser sygdom og skade

Søs Egelind overvandt kræften

Ud over ”Vild med dans” er Søs Egelind kendt for sin duo med kollegaen Kirsten Lehfeldt i ”Søs & Kirsten”, og så har Søs Egelind også lagt stemme til dukken Harry i DSB’s reklamefilm med Søren Pilmark.

Skuespilleren har hidtil haft succes i talentkonkurrencer, for hun har formået både at tage stikket hjem i ”Maestro” og ”Masterchef”.

I 2007 fik Søs Egelind konstateret lymfeknudekræft , men heldigvis formåede hun at overvinde den alvorlige sygdom, så hun i dag er erklæret rask.

Søs Egelind har to døtre

Søs Egelind er mor til døtrene Carla Sofia Blixt Egelind og Molly Blixt Egelind, der allerede har vist sig som en talentfuld skuespiller.

Børnene har hun fra sit ægteskab med filmfotografen Bjørn Blixt, som hun blev skilt fra i 2010 efter 25 års ægteskab.

Læs mere om: