10. mar. 2022
Af Sofie Nymand

Tina Müller afslører: Denne Tv-kollega søgte jeg støtte hos

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/design_uden_navn_-_2022-03-10t113652.423.png
Foto: Birger Storm
Tv-vært Tina Müller fortæller om en særlig oplevelse, hvor hun søgte støtte hos én særlig kollega.

Livet som offentlig person kan ofte være overvældende.

Det fortæller Tina Müller om i et interview til ALT for Damerne, hvor hun deler ud om sine oplevelser på sociale medier, følsomme øjeblikke på skærmen og om den usikkerhed, der kan være forbundet med det.

I interviewet afslører hun også, at hun på et tidspunkt søgte støtte hos en kendt kollega, som hun ellers ikke tidligere havde haft den store relation til.

Da Tina Müller bliver spurgt om, hvornår hun sidst har oplevet søstersind, fortæller hun om en særlig oplevelse, hvor hun rakte ud til sin Tv-kollega:

– En af de gange, hvor jeg har oplevet det, var, da jeg rakte ud efter Stéphanie Surrugue. fortæller Tina Müller til ALT for damerne og fortsætter:

– Hun var ærlig og tog imod mig med åbne arme. Jeg syntes, at det var virkelig stort af hende. Som vært kan man godt føle, at man står alene med nogle ting, tanker og følelser, som kan være svære at forstå for dem, der ikke kender branchen så godt. Så det var rart at møde en ligesindet, hvor jeg kunne komme ud med nogle frustrationer og tale ærligt om svære arbejdsmæssige ting. Det var enormt dejligt at blive bakket op på den måde, fortæller Tina Müller til ALT for Damerne.

Læs mere om: