19. feb. 2014
Af Hanne Rask

Tori Spelling fik kontakt til afdød kollega

Tori Spelling.
Tori Spelling.
Foto: AOP
Gennem et medie ville skuespilleren have ”talt” med sin far. I stedet dukkede en anden op på ”linjen".

40-årige Tori Spelling, der især er kendt for sin rolle som Donna i TV-serien "Beverly Hills 90210", men også som datter af seriens producer, Aaron Spelling, har haft en bizar oplevelse.

I håb om at få kontakt til sin afdøde far kontaktede skuespilleren mediet John Edward, der er kendt for at kunne skabe kontakt til de døde, men da der under Tori Spellings seance blev skabt kontakt til åndeverdenen, var det ikke hendes far, der var på "linjen", men derimod skuespilleren Farrah Fawcett, der døde af kræft som 62-årig i 2009.

Det skriver Female First.

Skulle viderebringe besked til eksmanden

Farrah Fawcett, der især er kendt som en af de tre ”engle” i filmen "Charlie's Angels", som også blev produceret af Aaron Spelling, boede, mens hun levede, i nærheden af Tori Spelling og de to kendte hinanden.

- Hun kom helt tydeligt igennem i min seance, fortæller Tori Spelling, der af Farrah Fawcett blev bedt om at viderebringe en besked til sin tidligere mand, den 72-årige Ryan O´Neal og deres søn, Redmond.

Angiveligt fortalte Farah Fawcett om ”hvad hun lavede, og hvad der skete”. Tori Spelling fortæller, at hun senere skrev et brev til Farah Fawcetts mand om seancen:

- Hun gav mig meget specifikke detaljer om, hvad jeg skulle sige videre. Jeg har ikke hørt fra Ryan. Jeg håber, han forstod, hvad jeg prøvede at sige, og at han ikke tænker, at jeg er tosset.

Læs mere om: