Andrea Vagn Jensen tilbage på tv: Jeg ser bedre ud i virkeligheden

Andrea Vagn Jensen. 

Andrea Vagn Jensen. 

Foto: Kaspar Wenstrup
Skuespilleren Andrea Vagn Jensen er med i sæson 2 af ”Sommerdahl”, men hun er ikke så glad for at se sig selv på tv-skærmen.

Andrea Vagn Jensen er tilbage på skærmen, når der søndag er premiere på anden sæson af tv-serien ”Sommerdahl”. Her medvirker hun i to afsnit som lægesekretæren Vibeke.

Den 55-årige skuespiller er dog ikke så glad for at se sig selv på tv – og sådan har mange af hendes kolleger det også. HD-opløsningen på et tv kan nemlig være ret ubarmhjertig.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Når jeg møder kolleger, ryger det tit ud af munden på mig, at ”gud, du ser jo vildt godt ud”. Og så ved de godt, hvad jeg hentyder til. For HD-opløsningen er bare så rå, og vi ser faktisk meget bedre ud i virkeligheden!, understreger Andrea Vagn Jensen med et smil, da BILLED-BLADET taler med hende.

Ros fra skraldemændene

Andrea Vagn Jensen er ikke den eneste, som har det på den måde i skuespilbranchen.

- Nogle gange har kvindelige kolleger ringet til mig og sagt ”åh nej, jeg har lige set optagelserne, og ser jeg virkelig sådan ud?”. Så siger jeg, ”nej, for jeg har lige set dig i går, og du ser bestemt ikke sådan ud”. Men kameraet opfanger tingene på en anden måde, siger hun og tilføjer:

- Jeg har bare vænnet mig til det nu, men selv skraldemændene råber til mig, at jeg ser meget bedre ud i virkeligheden, lyder det med et grin.

Andrea Vagn Jensen kan opleves i sæson 2 af ”Sommerdahl”, der har premiere søndag den 28. februar kl. 20.55 på TV 2 Charlie.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden