Søndag, 17. september 2023 — af Liz Rørsig

Anna Stokholm om sønnen på snart to år: Sådan går det med Ziggy

Anna Stokholm.
Anna Stokholm.
Foto: Martin Høien
Anna Stokholm og kæresten Simon Stenspil er de glade forældre til sønnen Ziggy, som snart bliver to år.

Skuespilleren Anna danner par med kollegaen, Simon Stenspil, og sammen har de sønnen Ziggy Bob på snart to år. Der er vild fart på sønnens udvikling og ordforråd, og han har fået tjek på at sige mormor, morfar samt farmor og farfar.

– Han siger ”mad”, når han er sulten og ”sove”, når han er træt. Det er tydeligt, at han forstår alt, hvad vi siger, så når vi skal forklare noget, han ikke skal høre, må vi tale engelsk. Ziggy er dygtig motorisk, hvilket han må have fra sin far, og er i det hele taget en meget glad lille dreng, fortæller Anna Stokholm med et smil til BILLED-BLADET.

– At blive mor er en større omvæltning, end jeg havde troet, for det kræver meget. Jeg synes, vi gør et godt stykke arbejde som forældre, og det er dejligt, at vi enige om børneopdragelse. Det gør en verden til forskel, at vi ikke har dét at bøvle med, siger skuespilleren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg prøver at efterleve det, jeg drømte om, nemlig at han skal have tillid til verden og andre mennesker – og at han har mange primære personer. Selv om jeg er hans mor, som er den, han tyr til, når verden brænder sammen, er det vigtigt, at Ziggy kan blive passet af andre. De ting er vi kommet i mål med, og det er dejligt, fastslår Anna Stokholm.

Simon Stenspil, Anna Stokholm og sønnen Ziggy.
Foto: Privat

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden