21. okt. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Asta Kamma August fra Sygeplejeskolen: Jeg har altid drømt om skuespillet

Asta Kamma August
Foto: Hanne Juul
Asta Kamma August er et af de nye ansigter i TV-serien ”Sygeplejeskolen”, og talentet for skuespil har hun ikke fra fremmede.

I TV 2 Charlies nye søndagsserie ”Sygeplejeskolen” er der et dejligt gensyn med en masse dygtige og erfarne skuespillere.

Men man kan også glæde sig over at følge en række nye og unge skuespillertalenter, heriblandt 26-årige Asta Kamma August, der blev færdiguddannet sidste år.

- Det har været meget intenst og helt vildt sjovt. Det gik hurtigt fra at gå til casting og få rollen, til vi begyndte at optage, fortæller Asta med det kendte efternavn til BILLED-BLADET.

Går i forældrenes fodspor

Hun er nemlig datter af filminstruktøren Bille August og Pernilla August, der ligeledes er instruktør samt skuespillerinde.

- Jeg tror altid, jeg har haft en drøm om det, og det har altid virket naturligt for mig. Jeg har prøvet at lave andre ting og bryde det mønster, men jeg fandt ud af, at det var skuespillet, jeg var god til, forklarer Asta Kamma August.

- Jeg har læst økonomisk historie på universitetet, men jeg kunne ikke sidde stille. Så jeg søgte ind på Skuespillerskolen (ved Den Danske Scenekunstskole i Aarhus, red.) i stedet for, smiler hun.

Følg "Sygeplejeskolen" hver søndag på TV 2 Charlie.

Læs mere om: