Lørdag, 9. marts 2019 — af Liz Rørsig

Camilla Miehe-Renard og Jesper Steinmetz nyt par på TV: Det synes vi om hinanden

Camilla Miehe-Renard og Jesper Steinmetz
Camilla Miehe-Renard og Jesper Steinmetz.
Foto: Hanne Juul
Camilla Miehe-Renard og Jesper Steinmetz er glade for de nye roller som værtspar i ”Hjertegalla 2019”, som vises lørdag den 9. marts på TV 2 Charlie.

Jesper Steinmetz er til daglig USA-korrespondent på TV 2, men lørdag den 9. martsprøver han en ny rolle på TV sammen med Camilla Miehe-Renard, når TV 2 Charlie sender indsamlingsshowet ”Hjertegalla” til fordel for Hjerteforeningen direkte fra Hangar 145 i Kastrup. Det nye værtspar har mødtes ved tidligere lejligheder, hvor de har haft det sjovt sammen, og derfor var de ikke i tvivl om, at samarbejdet ville fungere.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Camilla er sjov

- Camilla er utroligt sjov at være sammen med og meget ukompliceret, og så lærer jeg meget af hende. Jeg har været væk fra genren i næsten 10 år, så var det vigtigt at blive koblet til én, som kendte den, fortæller Jesper Steinmetz til BILLED-BLADET. Han har tidligere siddet i værtsstolen på TV 2 Nyhederne.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Jesper er skøn

- Jesper er skøn og sindssygt dygtig til det, han laver. Og så har jeg længe set, hvordan den indre cirkushest i korrespondenten stod klar til at komme tilbage i manegen. Dét så jeg i Jespers øjne længe inden, jeg lærte ham at kende. Der ligger noget sjovt og festligt derinde, og det glæder jeg mig til at opleve, lyder det fra Camilla Miehe-Renard, der tidligere har været vært i ”Revygalla” og ”Lige i skabet” på TV 2 Charlie. 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden