Mandag, 15. marts 2021 - af Liz Rørsig

Cecilie Frøkjær: Forvekslet med buksefirma

Cecilie Frøkjær
Cecilie Frøkjær.
Foto: Dan Mariegaard
Cecilie Frøkjær var for 25 år siden lige ved ikke at komme i betragtning til jobbet som vært i ”Go’morgen Danmark” sammen med Michael Meyerheim.

Cecilie Frøkjær fejrer i år 25 år på skærmen, og nogle af de mange interviews, hun har leveret på dygtig vis, kan opleves i programmet ”Deja-vu med Frøkjær” på TV 2 Charlie, hvor hun møder kendte danskere, som hun har interviewet flere gange gennem tiden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Debut som 28-årig

Den 52-årige, populære vært fik sin debut i TV 2’s  ”Go’morgen Danmark” med Michael Meyerheim i 1996, hvor hun var 28 år og endnu ikke færdig med sin hovedopgave på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus. 

– ”Go’morgen Danmark” var et perfekt program at begynde med, fordi det var så mange facetter og områder med folk med en god historie - lige fra en kok og en videnskabsmand til en statsminister, fortæller Cecilie Frøkjær til BILLED-BLADET.

Sjov forveksling

Cecilie Frøkjær var lige ved ikke at komme i betragtning til værtsjobbet på TV 2, fordi der på VHS-båndet, som hun havde sendt ind med præsentationen af sig selv, stod ”Frøkjær”. Og Michael Meyerheim og kollegerne troede, at det var en reklame fra buksefirmaet Frøkjær, der i øvrigt er ejet af Cecilies farfars fætters søn. Men det lykkedes heldigvis til sidst. 

Læs det store interview med Cecilie Frøkjær i BILLED-BLADET, der er på gaden nu. Her kigger den populære vært på gamle fotos og får sit eget deja-vu med nogle af stjernestunderne på tv. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden