Cecilie Frøkjær: Forvekslet med buksefirma

Cecilie Frøkjær.

Cecilie Frøkjær.

Foto: Dan Mariegaard
Cecilie Frøkjær var for 25 år siden lige ved ikke at komme i betragtning til jobbet som vært i ”Go’morgen Danmark” sammen med Michael Meyerheim.

Cecilie Frøkjær fejrer i år 25 år på skærmen, og nogle af de mange interviews, hun har leveret på dygtig vis, kan opleves i programmet ”Deja-vu med Frøkjær” på TV 2 Charlie, hvor hun møder kendte danskere, som hun har interviewet flere gange gennem tiden.

Debut som 28-årig

Den 52-årige, populære vært fik sin debut i TV 2’s  ”Go’morgen Danmark” med Michael Meyerheim i 1996, hvor hun var 28 år og endnu ikke færdig med sin hovedopgave på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

– ”Go’morgen Danmark” var et perfekt program at begynde med, fordi det var så mange facetter og områder med folk med en god historie - lige fra en kok og en videnskabsmand til en statsminister, fortæller Cecilie Frøkjær til BILLED-BLADET.

Sjov forveksling

Cecilie Frøkjær var lige ved ikke at komme i betragtning til værtsjobbet på TV 2, fordi der på VHS-båndet, som hun havde sendt ind med præsentationen af sig selv, stod ”Frøkjær”. Og Michael Meyerheim og kollegerne troede, at det var en reklame fra buksefirmaet Frøkjær, der i øvrigt er ejet af Cecilies farfars fætters søn. Men det lykkedes heldigvis til sidst. 

Læs det store interview med Cecilie Frøkjær i BILLED-BLADET, der er på gaden nu. Her kigger den populære vært på gamle fotos og får sit eget deja-vu med nogle af stjernestunderne på tv. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden