12. sep. 2015
Af Lisbeth Grube

Cecilie Frøkjær i gang med nye bogshows

Cecilie Frøkjær.
Cecilie Frøkjær.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV-vært Cecilie Frøkjær nyder at optage en ny sæson af "Cecilies bogshow" - og at der konstant er en ny bog på natbordet.

- Det er virkelig dejligt at være tilbage igen, siger Cecilie Frøkjær, som netop er begyndt på optagelserne til en ny sæson af "Cecilies bogshow" på TV 2 Charlie.

I hvert program får hun besøg af fire kendte gæster til en snak med udgangspunkt i deres bøger - og snakken går også på kryds og tværs.

- På den måde bliver det mere en samtale end interview, og det kan jeg så godt li'. Og fordi der er plads til kaos, bliver det levende. Der er så meget fjernsyn, hvor alt er nøje planlagt, så det her er befriende. Jeg nyder det virkelig, fortæller Cecilie.

Siden hun lærte at læse, har TV-værten elsket bøger - og som vært i bogshowet skal hun her i efteråret pløje sig gennem en ny bunke bøger.

- Jeg skulle hilse og sige, at det tager al min tid. Jeg læser bøger om aftenerne og i weekenderne for at nå det. Der er fuld skrald på, og der er hele tiden en ny bog på natbordet. Men det er fantastisk, siger Cecilie Frøkjær.

Der er sæsonpremiere på "Cecilies bogshow" 23. september, og blandt gæsterne i første program er bl.a. Helle Thorning-Schmidt og Peter Ingemann.

Læs mere om: