10. feb. 2022
Af Liz Rørsig

Cecilie Frøkjær: Så klog er jeg blevet

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Cecilie Frøkjær har været 25 år på skærmen, og tv-erfaringen har for hende gjort mange ting nemmere. Hun er også glad for den livserfaring, hun har fået.

Cecilie Frøkjær har med sine 25 år på tv haft masser af spændende gæster i studiet gennem tiden, og i den anden sæson af ”Deja-vu med Frøkjær” på TV 2 Charlie møder hun flere af dem til en snak om dengang og nu.

Rejsen gennem dette kvarte århundrede har også givet tv-værten anledning til refleksioner over livet og den erfaring, hun har fået.

- Der er en anden ro, og dét kan jeg konstatere, at mange andre på min alder siger, fortæller Cecilie Frøkjær i et interview til BILLED-BLADET.

Et andet udsyn

- Jeg har et andet udsyn og føler mig meget klogere i dag, end jeg var for 25 år siden, for jeg har fået så mange flere erfaringer og har stadig et liv, hvor jeg har brug for dem.

Se videoen øverst, hvor Cecilie Frøkjær fortæller mere om, hvordan hun er blevet klogere på livet og læs det store interview i BILLED-BLADET nr. 6, der er på gaden den 10. februar 2022.

Læs mere om: