Cecilie Frøkjær: Sådan er det at være bonusbedstemor

Cecilie Frøkjær.

Cecilie Frøkjær.

Foto: Gregers Overvad
Cecilie Frøkjær nyder at være mor til to børn og bonusbedstemor til fire.

Cecilie Frøkjær har mange gode minder fra sine 25 år som tv-vært, og der er sket meget siden hun som 28-årig fik sin debut i ”Go’morgen Danmark” med Michael Meyerheim i 1996. 

Stor forandring

- Dengang var jeg single uden børn, og jeg boede i en lille lejlighed på Nørrebro. Jeg var under uddannelse, jeg var fuldstændig ny og grøn som tv-vært i modsætning til i dag, hvor alle de ting har forandret sig markant, siger Cecilie Frøkjær til BILLED-BLADET.

Livet i dag 

I dag er Cecilie Frøkjær selvstændig, og foruden tv-programmerne laver hun podcasts. Hun er mor til to børn fra ægteskabet med Lars Daneskov og er i dag kæreste med kæreste med Michael Robak.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Ekstra bonus

Cecilie Frøkjær er også glad for, at hun er bonusbedstemor: Eksmanden Lars Daneskov har nemlig også to voksne børn fra sit første ægteskab, og de har været leveringsdygtige i fire små sønner i alt. Og det giver også stor glæde i tv-værtens liv. 

- Jeg synes, jeg har et dejligt liv - også rent arbejdsmæssigt - og jeg er meget taknemmelig. Jeg har fået så mange udfordringer, så mange gode opgaver, så meget anerkendelse og så meget sjov, lyder det fra Cecilie Frøkjær. 

Læs det store interview med Cecilie Frøkjær i BILLED-BLADET, der er på gaden nu. Her kigger den populære vært på gamle fotos og får sit eget deja-vu med nogle af stjernestunderne på tv. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden