Lørdag, 22. august 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Christian Degn er et hit: Jeg er superstolt!

Christian Degn
Christian Degn
Foto: Martin Høien
"Hjertegalla"-værten Christian Degn er blevet et hit på TV 2 Charlie.

Med nogle måneders forsinkelse sender TV 2 Charlie lørdag aften ”Hjertegalla 2020”, og det er med Michéle Bellaiche, Jes Dorph-Petersen og Christian Degn som værter.

For alle tre er det første gang, at de skal være værter for indsamlingsshowet, men Charlies seere kender allerede Christian Degn ganske godt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christian Degns succes

Han er nemlig blevet et hit på kanalen, siden han skiftede fra at være ”Hammerslag”-vært på DR1 til at lave ”Hvem vil være millionær” samt det nye program ”Dine fulde dem” på TV 2 Charlie.

- Jeg er superstolt af at være med i den vilde succes på Charlie. Det er blevet Danmarks tredjestørste kanal, fortæller 41-årige Christian Degn.

- Mange tænker, at Charlie er gamle film og plejehjems-tv, men så tror jeg ikke, de har set kanalen længe. Mange unge kommer hen til mig og siger, at det er min skyld, de bliver nødt til at se Charlie nu, for de vil se ”Hvem vil være millionær”, siger han med et smil.

Christian Degn: Glad for at hjælpe

Lørdag aften handler det igen om at give en masse penge væk, når han skal være vært for ”Hjertegalla”.

- Jeg blev spurgt, om jeg havde lyst, og det ville jeg vildt gerne. Jeg synes, det giver rigtig god mening, for der er rigtig mange, der har hjertekarsygdomme. Så jeg er glad for at få lov til at hjælpe med det her. Så håber jeg bare, at folk har lyst til at støtte.

Man kan se Christian Degn, Michéle Bellaiche og Jes Dorph-Petersen i ”Hjertegalla 2020” fra klokken 20.45 på TV 2 Charlie.

Jes Dorph-Petersen, Michéle Bellaiche og Christian Degn.
Foto: Anders Ingvartsen/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden