30. aug. 2020
Af Karina Didriksen

Christian Degn om ny værtsrolle: Jeg har aldrig grinet så meget

Christian Degn
Christian Degn.
Foto: Dan Mariegaard
Det var en sjov oplevelse for tv-værten Christian Degn at stå i spidsen for TV 2 Charlie-quizzen ”Dine fulde fem”.

Lattermusklerne kom på arbejde, da Christian Degn skulle optage TV 2 Charlies nye quizshow ”Dine fulde fem”.

Han er vært på programmet, hvor to hold med kendte danskere hver uge slipper sanserne løs og skal lugte, smage, lytte og føle sig til en sejr.

- Jeg har aldrig grinet så meget under tv-optagelser! Der sker noget med os mennesker, når vi skal til at bruge vores sanser, og vi ikke bare skal sidde og tænke, fortæller Christian Degn til BILLED-BLADET og tilføjer med et smil:

- At se dejlige, skønne voksne mennesker, der pludselig skal regne ud, at det er en friskfanget torsk, de bliver aet med på armen, det er bare sjovt!

Fortæller om sjov episode

Christian Degn fortæller om en sjov episode, der involverede tv-vært og skuespiller Pelle Emil Hebsgaard.

- Jeg var ved at give ham et hjerteanfald! Han har åbenbart berøringsangst over for vat, men det var jeg ikke klar over, han sagde bare noget med, at han ikke kunne lide det, fortæller tv-værten og fortsætter:

- Så jeg tænkte, at jeg ville lave sjov og tog en stor tot vat og rørte ham med det på armen. Men han skreg og hoppede baglæns!

Flere tv-programmer på vej

Quizshowet ”Dine fulde fem” kan ses på TV 2 Charlie søndag aften kl. 21.05. Her er Ditte Hansen og Peter Mygind blandt deltagerne.

Christian Degn er netop blevet færdig med optagelserne til en ny sæson af ”Hvem vil være millionær?”, og senere på året kan han opleves som vært på den nye sæson af TV 2’s ”Nybyggerne”.

Læs mere om: