Torsdag, 12. marts 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Corona får store konsekvenser for årets Hjertegalla

Jesper Steinmetz, Michéle Bellaiche og Christian Degn
Jesper Steinmetz, Michéle Bellaiche og Christian Degn
Foto: Martin Høien
Hjerteforeningen og TV 2 har taget konsekvensen af udviklingen af corona-virus, og derfor holdes "Hjertegalla 2020" uden publikum.

Traditionen tro er TV 2 Charlie igen i år tilbage med det store indsamlingsshow ”Hjertegalla 2020”, men denne gang kommer det til at foregå anderledes, end det plejer.

På grund af udviklingen med corona-virussen bliver showet nemlig afviklet uden publikum. Det fremgår blandt andet af Hjerteforeningens hjemmeside.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tager ansvaret alvorligt

– Hjerteforeningen har et særligt og stort ansvar både over for hjertepatienterne og for sundhedsmyndighedernes mulighed for at håndtere denne meget specielle og kritiske situation. Et ansvar vi selvfølgelig tager – og tager meget alvorligt. På den baggrund ønsker vi ikke at udsætte medvirkende hjertepatienter og sundhedspersonale for unødig risiko for smittespredning, udtaler Anne Kaltoft, adm. direktør i Hjerteforeningen.

Sammensætter nyt Hjertegalla-show

Hos TV 2 har de fuld forståelse for det nødvendige skridt.

– Netop i et show, hvor vi hylder Hjerteforeningens arbejde, indretter vi os selvfølgelig efter, at man som patientorganisation ikke blot skal følge anbefalingerne, men også udvise ekstra omhu. Det bakker vi helt op omkring, siger redaktør Mads Volck, TV 2.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Han udtaler også, at man på TV 2 er i fuld gang med at sammensætte showet på ny.

Alle artisterne støtter op, og seerne kan glæde sig til at høre Medina, Noah, Barbare Moleko og Hanne Boel på scenen, og så kan man som vanligt glæde sig til at se gode og hjertevarme indslag. Og så er der som altid mulighed for at vinde flotte præmier.

"Hjertegalla 2020" sendes live på TV 2 Charlie den 21. marts fra kl. 20.55.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden