Fredag, 14. februar 2020 - af Laura Dalgård Hansen

De er værter ved årets Hjertegalla

Jesper Steinmetz, Michéle Bellaiche, Christian Degn
Jesper Steinmetz, Michéle Bellaiche, Christian Degn
Foto: Martin Høien
Christian Degn, Michéle Bellaiche og Jesper Steinmetz glæder sig til at være værter til TV 2 Charlies indsamlingsshow "Hjertegalla 2020", hvor de forhåbentlig får samlet en masse penge ind til det gode formål.

Igen i år sender TV 2 Charlie et storslået Hjertegalla-show, og denne gang er der hele tre værter, der sørger for en både underholdende og rørende aften, hvor der forhåbentlig bliver samlet mange penge ind til det gode formål.

Det er Michéle Bellaiche, Christian Degn og Jesper Steinmetz, der udgør værts-trekløveret, og de glæder sig alle til at hjælpe med at støtte den gode sag. 

Jesper Steinmetz: Pengene gør en forskel

- Hjertesygdomme er en folkesag, fordi det rammer så mange mennesker. Og man ved, at alle de penge, der bliver samlet ind, virkelig betyder noget, fortæller TV 2’s USA-korrespondent, Jesper Steinmetz.

- Min far var hjertelæge, og derfor ved jeg af erfaring, at det gør rigtig meget godt. Han har fortalt, at de penge, der bliver samlet ind, er med til at redde liv, uddyber han.

Man kan se Jesper Steinmetz, Michéle Bellaiche og Christian Degn live i ”Hjertegalla 2020” på TV 2 Charlie lørdag den 21. marts.

Foto: Martin Høien

Michéle Bellaiche, Jesper Steinmetz og Christian Degn. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden