24. mar. 2019
Af Liz Rørsig

Efter rørende farvel til Anna: Vender Erik tilbage til Sygeplejeskolen?

Morten Hee Andersen, Molly Egelind
Morten Hee Andersen, Molly Egelind
Foto: TV 2 Charlie
Erik Larsen, der spilles af Morten Hee Andersen, vil i ”Sygeplejeskolen II” prøve lykken i Canada. Men vender han mon tilbage? Læs her, hvis du vil kende svaret

I afsnit to af ”Sygeplejeskolen II” på TV 2 Charlie har sygeplejeeleven Erik Larsen, der spilles af Morten Hee Andersen, sagt farvel til Fredenslund Sygehus. Han meddeler kæresten Anna (Molly Egelind), at han vil forsøge at fortsætte uddannelsen i Canada. Parret siger farvel til hinanden i en rørende scene i en sporvogn, og Erik lover at skrive hver dag til Anna. Men spørgsmålet er nu, om Erik er ude af denne sæson?

Svaret kommer her

Vil man ikke læse svaret, skal man stoppe nu, for det kommer her:

Ja, Erik er ude af "Sygeplejeskolen", ifølge TV 2 selv.

Selv siger Morten Hee Andersen om dén situation:

- Jeg synes, det passer godt til karakteren. Førhen løste Erik altid sine problemer ved at tage væk. Han har ikke været vant til at knytte bånd med nogen. Erik ér og bliver en enspænder, der går sine egne veje, forklarer Morten Hee Andersen.

Glad for samarbejdet

Skuespilleren måtte dermed sige farvel til skuespillerne og resten af TV-holdet, som han har været glad for at arbejde sammen med.

- Jeg skulle hurtigt i gang med noget nyt arbejde, så der var ikke tid til at sørge. Jeg håber, at vi skal arbejde sammen igen en gang i fremtiden, lyder det fra Morten Hee Andersen.

Læs mere om: