14. feb. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Glæd dig! Sommerdahl er snart tilbage

Laura Drasbæk, Peter Mygind og André Babikian
Laura Drasbæk, Peter Mygind og André Babikian
Foto: Henrik Petit/TV 2
Peter Mygind, Laura Drasbæk, André Babikian og mange flere er tilbage, når der lige om lidt er premiere på sæson 2 af "Sommerdahl".

I en tid hvor der ikke er så meget at tage sig til, er der heldigvis en masse godt indhold i fjernsynet.

Og snart vender en af sidste års store serie-succeser tilbage.

Et sandt trekantsdrama

Om få uger er der nemlig premiere på anden sæson af ”Sommerdahl”.

Det er igen Peter Mygind, der spiller chefefterforskeren fra Helsingør. Han befinder sig i sit livs krise, da hans kone gennem 25 år har forladt ham, og han vil gøre alt for at vinde hende tilbage.

I den nye sæson foreslår han derfor sin Marianne (Laura Drasbæk), at de rejser sammen til Bali for at finde hinanden igen, men hun takker nej, og det gør Dan så vred og såret, at han forlanger, at de bliver skilt.

Og så er der hans ven og kollega Flemming (André Babikian), som pludselig mangler et sted at bo. Dan foreslår derfor, at han flytter ind hos Marianne, så hun har råd til at blive boende, men Dan aner ikke, at Flemming har følelser for hende.

Der er således lagt op til et sandt trekantsdrama i sæson 2 af "Sommerdahl", hvor kollegaerne samtidig skal opklare en række nye forbrydelser og drab i byen.

I sæson 2 af ”Sommerdahl” medvirker blandt andre også Lotte Andersen, Laura Kjær, Peter Gantzler, Lisbet Lundquist, Mathias Käki, Therese Glahn, Johan Olsen, Andrea Vagn Jensen, Lars Hjortshøj, Jakob Faurby og Sonja Oppenhagen.

Der er premiere på den nye sæson søndag den 28. februar på TV 2 Charlie.

Læs mere om: