Lørdag, 13. august 2022 — af Karina Didriksen

Hans Pilgaard: Derfor er jeg vild med Jacob Haugaard

Hans Pilgaard, Christian Degn og Jacob Haugaard.
Hans Pilgaard, Christian Degn og Jacob Haugaard.
Foto: Birger Storm
I det nye quizshow ”Mit livs musik” på TV 2 Charlie dystede Hans Pilgaard mod Jacob Haugaard, og det fik gang i lattermusklerne.

Christian Degn fik besøg af Hans Pilgaard og Jacob Haugaard i premieren på ”Mit livs musik” på TV 2 Charlie, og det bød på masser af musik og morsomme historier.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Under optagelserne af programmet var der godt gang i lattermusklerne, og den 59-årige tv-vært og den 70-årige entertainer havde en fest med at deltage i programmet.

- Det var dejligt at være med. Hans Pilgaard er en af mine favoritter, for han har et eller andet nærvær, som er sjældent, sagde Jacob Haugaard til BILLED-BLADET.

Et stort klenodie

Jacob Haugaard fik også flotte ord med på vejen af Hans Pilgaard. Han er nemlig helt vild med den farverige entertainer og sanger.

- Det var rørende at sidde sammen med en mand, som er et stort klenodie og en del af den danske kulturskat, for Jacob er meget mere end en hofnar. Han er også en kærlighedserklæring og et festfyrværkeri, fastslog tv-værten og fortsatte:

- Kim Larsen er her ikke længere, og Michael Bundesen er her ikke længere, men det er godt, vi stadigvæk har Jacob Haugaard, for jeg er vild med, at han står så skarpt som 70-årig, på trods af alt det han har været igennem. Der skal være plads til originaler, og han er som sine jakkesæt - spraglet og farverig.

Foto: Birger Storm

”Mit livs musik” sendes på TV 2 Charlie hver lørdag kl. 20.50. Der kommer otte programmer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden