Hans Pilgaard om rørende oplevelse: Tårerne løb ned ad kinderne

Hans Pilgaard. 

Hans Pilgaard. 

Foto: Birger Storm
Tv-værten Hans Pilgaard medvirker i det nye quizshow ”Mit livs musik”, og han mindes en helt særlig musikalsk oplevelse.

Hans Pilgaard kan opleves i det nye quizshow ”Mit livs musik” på TV 2 Charlie, hvor kendte danskere skal gætte hinandens yndlingsmusik.

Den 59-årige tv-vært har en stor kærlighed for Bruce Springsteen, og han mindes særligt én musikalsk oplevelse, hvor han blev så rørt, at tårerne trillede.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg kan huske, da jeg var i Oslo og så Bruce Springsteen i 2016. Der var jeg lige blevet opereret for kræft og var på kemo, fortalte Hans Pilgaard til BILLED-BLADET under optagelserne af programmet og fortsatte:

- Da han spillede ”Drive all night”, som er det nummer, Jobbe og jeg blev forelskede i hinanden til, løb tårerne ned ad kinderne på mig.

Dyster mod Haugaard

Bruce Springsteen-koncerten var en uforglemmelig oplevelse for Hans Pilgaard.

- Til sidst messede han ”Everything’s gonna be alright”, og der tænkte jeg ”hvor ved du det fra? Det er lige det, jeg har brug for at høre”, lød det med et smil fra tv-værten.

I dag er der ikke så mange bekymringer hos Hans Pilgaard. Han nyder livet med ægtemanden Jobbe Pilgaard, som er fotograf.

Hans Pilgaard kan ses i ”Mit livs musik”, der har premiere på TV 2 Charlie lørdag den 13. august kl. 20.50.

Christian Degn er vært på quizshowet, og i det første program dyster Hans Pilgaard mod Jacob Haugaard.

Foto: Birger Storm

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden