Mandag, 9. juli 2018 - af Lisbeth Grube

Her er de nye værter på Revygalla

Lise Baastrup og Martin Brygmann.

Lise Baastrup og Martin Brygmann.

Foto: Magnus Ekstrøm/TV 2
Lise Baastrup og Martin Brygmann er den nye værtsduo til ”Revygalla 2018”.

En ny duo er i front, når TV 2 Charlie hylder dansk revy for sjette gang i ”Revygalla”.

Lise Baastrup, 34, og Martin Brygmann, 55, er værter i Cirkusbygningen den 26. august, hvor den forgangne revysæson fejres.

Baastrup og Brygmann er for første gang værtspar på TV, men de kender hinanden godt blandt andet fra TV-programmerne ”Hjørdis” og ”Rundt på gulvet”.

 

Giver hinanden grineflip

- Det bliver fantastisk at arbejde sammen med Martin igen. Vi er gode til at improvisere sammen, og så er vi geniale til at give hinanden grineflip, siger Lise Baastrup til tv2.dk.

- "Revygalla" er en fantastisk aften for alle os, der laver revy i Danmark. Da jeg ikke selv laver revy i år, så er det at være vært for "Revygalla" min måde at fejre mine kolleger på, siger hun.

To nye priser

Gallafesten byder også på to nye priser. Årets Darling og Æresprisen vil sammen med Årets mandlige skuespiller, Årets kvindelige skuespiller samt Årets revy blive uddelt i løbet af aftenen.

Årets Darling går til en person, som har været en uudtømmelig inspirationskilde til årets revynumre, mens Æresprisen hædrer en person, der har gjort en forskel for revyens eksistens.

”Revygalla 2018” løber af stablen i Cirkusbygningen i København søndag den 26. august og sendes i efteråret på TV 2 Charlie.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden