Søndag, 20. marts 2016 — af Henrik Salling

Hilda Heick og Lisbet Dahl sidder klar til Hjertegalla

Lisbet Dahl og Hilda Heick.
Lisbet Dahl og Hilda Heick.
Foto: Birger Storm
Lisbet Dahl og Hilda Heick er to af de indsamlere, som sidder klar ved telefonerne for at modtage folks bidrag til hjerteforskningen.

TV 2 Charlie stiller søndag aften om til Vilhelm Lauritzen Terminalen i Københavns Lufthavn, hvor årets Hjertegalla sendes fra.

Og i det såkaldte call center sidder en række kendte danskere klar til at modtage større og mindre beløb, som går til Hjerteforeningen og hjerteforskning.   Blandt "telefonpasserne" sidder også skuespilleren Lisbet Dahl og sangeren Hilda Heick, som begge flere gange har stillet op til arrangementet.   - Det er jo nemmere at sige "ja" end at sige "nej". Og der skal jo penge i kassen, fortæller Hilda, som aldrig selv har haft problemer med hjertet, men som håber at få den nødvendige hjælp, hvis behovet engang skulle opstå.  

Hilda Heick: Vi lever sundt

  - Vi lever sundt og spiser masser af grøntsager. Jeg er desværre ikke så aktiv, som jeg kunne ønske mig. Men jeg går jo meget i haven. Det gælder jo om at få pulsen op, siger Hilda, som også håber, at hun er blevet udstyret med gide gener.   Hjertegalla sendesTV 2 Charlie og indsamlingen fortsætter indtil kl. 23.25.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden