Søndag, 22. april 2018 - af Liz Rørsig

Hjertegalla-vært Cecilie Frøkjær: Jeg gør status over livet

Cecilie Frøkjær.

Cecilie Frøkjær.

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Cecilie Frøkjær følger sit hjerte og justerer gerne løbende, så livet går i den retning, hun ønsker. Søndag aften kan hun opleves som vært sammen med Jens Gaardbo i ”Hjertegalla” på TV 2 Charlie.

For tredje gang er Cecilie Frøkjær og Jens Gaardbo værter, når indsamlingsshowet ”Hjertegalla” til fordel for Hjerteforeningen vises på TV 2 Charlie den 22. april 2018.

Her hyldes livet, kærligheden og hjertet, og Cecilie er selv typen, der løbende tjekker, om hun er dér, hvor hun gerne vil være. 

- Man skal finde ud af, hvad der er vigtigt her i livet. Hvis nu livet var slut i morgen, har jeg så nået det, jeg ville? kan jeg spørge mig selv om. Og så prøver jeg at have et liv, hvor jeg kan svare ja, men det kræver, at man justerer indimellem, fortæller Cecilie til BILLED-BLADET.

Cecilie Frøkjær sænker skuldrene 

Cecilie har blandt andet tilpasset sit arbejdsliv ved at blive selvstændig.

Foruden værtsrollen på TV 2 interviewer hun bogaktuelle forfattere i podcast-magasinet ”Frøkjær & forfatterne” på Jyllands-Posten.dk.

- Nu kan jeg tilrettelægge og bestemme min tid. Det kan jeg godt lide. Med alderen sænker man skuldrene lidt, for man har været igennem alle de faser, hvor man skulle gøre en hel masse, fordi man skulle placere sig eller have erfaring. Nu er det godt bare at sidde lidt. Man får en overbærenhed over for sig selv, fastslår Cecilie.

Læs mere om de to ”Hjertegalla”-værter i BILLED-BLADET nr. 16, som er på gaden nu.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden