Lørdag, 10. september 2022 - af Karina Didriksen

I tårer på tv: Esben Dalgaard deler rørende historie om datteren

Esben Dalgaard.

Esben Dalgaard.

Foto: Mikael Rieck
Skuespilleren Esben Dalgaard åbner op om en svær tid i familien i tv-programmet ”Mit livs musik”.

46-årige Esben Dalgaard åbner op om en svær tid i familien i TV 2 Charlie-programmet ”Mit livs musik”.

Han gæster showet med Molly Egelind, og han får tårerne til at trille hos både sin skuespilkollega og sig selv, da han fortæller en rørende historie om sin datter.

Den er forbundet med hans yndlingssang ”Somewhere over the rainbow”, som han ofte har hørt med sin i dag 17-årige datter, Olivia.

- Min datter var desværre udsat for kraftig mobning, da hun gik i folkeskole. Det bevæger mig helt vildt lige nu, for det skal man stoppe med, man skal ikke drille hinanden på den måde, lyder det fra en tårevædet Esben Dalgaard i ”Mit livs musik”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skal opføre os ordentligt

Esben Dalgaard uddyber i programmet, hvorfor netop den sang har så stor betydning.

- Der er et sted, hvor de synger ”bluebirds fly”. Hvorfor kan de, og hvorfor kan jeg ikke? Det blev en repræsentant for mig og min datter for, hvorfor de andre kan finde et fællesskab, som jeg skal ekskluderes fra? Derfor rører det mig, siger skuespilleren og tilføjer:

- Den historie, vi har i vores familie med mobning, gør, at jeg kunne græde til evig tid til det nummer. Læren er, at vi skal opføre os ordentligt overfor hinanden, og vi skal især passe på vores unger.

Esben Dalgaard og Molly Egelind gæster Christian Degn i ”Mit livs musik” lørdag den 10. september kl. 22.05 på TV 2 Charlie.  

Foto: TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden