29. aug. 2013
Af Lisbeth Grube

Jens Blauenfeldt gør comeback som TV-vært på TV 2 Charlie

jens blauenfeldt
Jens Blauenfeldt har tænkt sig at skabe en fest, når han bliver vært på TV 2 Charlie.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den musikalske vært skal stå i spidsen for underholdningsprogrammet ”Ekstranummer” på TV 2 Charlie.

Så er der godt nyt til alle dem, der har savnet Jens Blauenfeldt på TV. 45-årige Blauenfeldt bliver nemlig vært på et helt nyt og festligt musikprogram kaldet ”Ekstranummer” på TV 2 Charlie. Ole Kibsgaard bliver kapelmester for de musikalske løjer.

- Jeg har altid drømt om at lave et program med musik i, og det sker så nu. Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget, siger Jens Blauenfeldt til BILLED-BLADET.

- I programmet hylder vi den gode sang. Vi får besøg af fem helt almindelige danskere, som er gode til at synge og synes, det er skidesjovt at stå på scenen og underholde. Det gør de med fortrinsvis danske sange, sådan nogle, vi alle sammen kan synge med på. Programmet er ikke en sangkonkurrence - men den af de fem sangere, som vinder publikums gunst, får lov til at gi’ et ekstranummer, forklarer han.

Jens Blauenfeldt, som selv spiller i et band privat, ser frem til samarbejdet med Ole Kibsgaard.

- Jeg har set Ole i ”Kaj og Andrea”, men vores veje har aldrig mødtes professionelt før nu. Vi har det sjovt sammen - og vi skal helt sikkert lave en fest sammen.

”Ekstranummer”, der får premiere i begyndelsen af 2014, får også besøg af professionelle kunstnere, som synger deres største hits. Lige nu man ved at finde sangere til programmet, og ifølge værten er der stadig ledige pladser foran mikrofonen, inden det går løs med optagelserne. Blauenfeldt selv - ja, han glæder sig til et TV-comeback på TV 2 Charlie:

- Jeg har jo ikke været på TV 2 Charlie før, men jeg ved, det er et sted, hvor både publikum og seere kan li’ en god sang og gerne vil kunne læne sig tilbage og blive underholdt. Det er vores mission med ”Ekstranummer”.

Læs mere om: