Mandag, 27. marts 2023 — af Karina Didriksen

Jesper Skibby får en kærlig opsang fra kæresten: Det skal han blive bedre til

Jesper Skibby og kæresten Mette.
Jesper Skibby og kæresten Mette.
Foto: Anton Bestle/TV 2
I tv-programmet ”Skibby på frierfødder” kommer seerne helt tæt på Jesper Skibby og hans kæreste, Mette, og det er ikke alt, hun er tilfreds med.

Han roder, lader tomme mælkekartoner stå på bordet og drikker ikke nok væske. Sådan lyder kritikken fra Jesper Skibbys kæreste Mette i tv-programmet ”Skibby på Frierfødder”.

Parret har været sammen i 17 år og kender alt til hinandens gode og dårlige sider. Og ifølge Mette så er der flere ting, som den tidligere cykelrytter godt kunne blive bedre til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I afsnit 1 af det nye TV 2 Charlie-program kommer 44-årige Mette også med en kærlig opsang til sin kæreste, når det gælder en helt bestemt ting, nemlig hans spisevaner.

Det sker, da han er kommet hjem fra arbejde og får serveret tebirkes ude i haven.

- Har du ikke spist frokost i dag? Hvad fik du til morgenmad? Er det her det eneste mad, du har fået at spise hele dagen?, lyder det med en bestemt tone fra Mette, som tilføjer:

- Du skal altså huske at spise! Du kan ikke gå en hel dag uden at spise.

Foto: Anton Bestle/TV 2

Hun betyder alt

Jesper Skibby erkender, at han ikke har spist noget hele dagen, men det er der tilsyneladende en god grund til.

Han spiser nemlig kun, hvis mad bliver serveret for ham. Og derfor er han også dybt taknemmelig for, at han har en dejlig kæreste, som altid sørger for, at han har det godt.

- Mette betyder, for at være helt ærlig, alt for mig. Mette er verdens bedste kæreste for mig, og hun er verdens bedste mor for Elisabeth. Hun er et unikum. Jeg glemmer bare at fortælle hende det, erkender Jesper Skibby i programmet.

”Skibby på frierfødder” sendes på TV 2 Charlie hver mandag kl. 20.40. Der kommer seks afsnit.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden