Katrine Greis-Rosenthal fra Sygeplejeskolen: Derfor går jeg i parterapi

Foto: Mike Kollöffel/TV 2 og Søren Lamberth
Katrine Greis-Rosenthal, der spiller Nina i ”Sygeplejeskolen” afslører, hvad der gør hendes ægteskab lykkeligt

35-årige stjerneskuespiller Katrine Greis-Rosenthal er gift med kollegaen Martin Greis. Han er far til Emma-Mai på 11 år, og sammen har parret Ester Liv, som fylder otte i december og August Levy på fire år.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Katrine spiller Nina i ”Sygeplejeskolen”. Og hvor Nina har det svært med ægteskabet, så har Katrine løsningen på sin egen lykke. 

Det gør vi

- Det er så vigtigt at være kærester og ikke kun et ægtepar eller forældre. Vi har brug for at dyrke vores parforhold, og det har vi gjort siden børnene var bitte små, fortæller Katrine til BILLED-BLADET.

Parterapi hjælper

Derudover er Katrine ikke i tvivl om, hvad der virker for hende, nemlig parterapi.

-  Brug en god parterapeut. Det har vi altid gjort. Vores parterapeut, Lene, er en dejlig ven af familien, og vi er ikke været blege for at sige til hinanden: Skal vi lige få talt med Lene? Hvis man mærker, at et emne trænger sig på, og det er svært at løse, så taler vi med Lene. Vi har lavet en aftale med hinanden om, at man skal sige ja til at tage med, og så kan man sidde i et hjørne og tie stille, hvis man ikke gider være med i snakken. Men sådan plejer det heldigvis ikke at være. Lene har altid fået os til at se tingene i et større perspektiv og hjulpet os. Det er en god idé at benytte sig af sådan en parterapeut, lyder rådet fra Katrine Greis-Rosenthal.

Læs interviewet med Katrine Greis-Rosenthal i BILLED-BLADET, der er på gaden fra den 12. november.

  

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden