Kendt fra Sygeplejeskolen: Barnebarn af folkekær skuespiller

 Mathias Sprogøe Fletting i "Sygeplejeskolen III".

 Mathias Sprogøe Fletting i "Sygeplejeskolen III".

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Mathias Sprogøe Fletting spiller sammen med Ena Spottag i det første afsnit i sæson tre af ”Sygeplejeskolen”, der har premiere den 1. november 2020 på TV 2 Charlie.

Mathias Sprogøe Fletting er barnebarn af den folkekære skuespiller Ove Sprogøe og søn af Henning Sprogøe og Anne Fletting, som også er skuespillere. Selv troede Mathias, at han skulle være bag kameraet eller scenen, men et halvt år på dramahøjskole gjorde udfaldet, og i 2016 blev han uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus. 

Med i Sygeplejeskolen

Nu kan man opleve Mathias Sprogøe Fletting i det første afsnit af ”Sygeplejeskolen III” den 1. november 2020 på TV 2 Charlie, hvor han blandt andet spiller sammen med Ena Spottag Fog og Mikkel Hilgart. 

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

- Vi havde det sjovt i de to dage, som optagelserne varede. Jeg har gået på hold med Mikkel på skuespillerskolen, mens Ena gik to årgange over mig, så vi havde et hyggeligt lille Aarhus-møde dér, fortæller Mathias Sprogøe Fletting til BILLED-BLADET.

Taler fag med forældrene

Med Ove Sprogøe som farfar har den 31-årige skuespiller fået en tidlig forståelse for skuespilbranchen, ligesom han også taler fag med sine forældre. 

- Skuespillet har altid fyldt derhjemme og været noget, der blev snakket om ved middagsbordet. Og når vi var på besøg hos min farfar og farmor, så var det også noget, vi snakkede om, hvis vi havde set en Olsen Banden-film i fjernsynet, fortæller Mathias Sprogøe Fletting, der føler han er på rette hylde. Foruden ”Sygeplejeskolen” kan man opleve skuespilleren i ”Robin Hood” på Folketeatret.

 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden