Laura Drasbæk om ny vej i livet: Det var et voldsomt skridt

Laura Drasbæk.

Laura Drasbæk.

Foto: Kaspar Wenstrup
Det er ikke længere kun skuespillet, der fylder hos ”Sommerdahl”-aktuelle Laura Drasbæk.

46-årige Laura Drasbæk kan hver søndag opleves som chef­kriminaltekniker Marianne Sommerdahl i TV 2 Charlie-serien ”Sommerdahl”.

Selv om hun har spillet skuespil i over 20 år, så er det ikke længere det, der fylder mest i hendes liv. Hun tog nemlig en stor beslutning, da hun stod midt i livet og havde to skilsmisser bag sig.

- Jeg skiftede ikke karriere, men jeg tilføjede en karriere til min hverdag for et års tid siden, hvor jeg begyndte at arbejde som keramiker. Det er det, som fylder hele mit liv nu, fortæller Laura Drasbæk til BILLED-BLADET og fortsætter:

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg kunne mærke, at jeg skulle noget andet end at sidde og vente ved telefonen, når jeg ikke fik nok arbejde som skuespiller.

Har fået stor succes

Laura Drasbæk mener, det var det helt rigtige tidspunkt, at hun kastede sig ud som keramiker. 

- Jeg havde nok ikke gjort det for 10 år siden, hvor jeg havde to små børn. For det har også været et voldsomt skridt i forhold til økonomi, satsning og tid, forklarer skuespilleren.

I dag har Laura Drasbæk fået stor succes med sin keramiske karriere, og der er så stor efterspørgsel på hendes keramik, at hun kan leve af det.

Hun kan opleves i "Sommerdahl" på TV 2 Charlie hver søndag. Her spiller hun samme med Peter Mygind og André Babikian.

Foto: Henrik Petit/TV 2

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden