Laura Kjær fra Sommerdahl: Derfor er min rolle mindre i år

Laura Kjær som Laura Sommerdahl i tv-serien "Sommerdahl". 

Laura Kjær som Laura Sommerdahl i tv-serien "Sommerdahl". 

Foto: Henrik Petit/TV 2
Skuespilleren Laura Kjær har medvirket i begge sæsoner af TV 2 Charlie-serien ”Sommerdahl”, men denne gang har hun færre scener end sidste år.

Laura Kjær blev et kendt ansigt, da hun i 2019 fik rollen som stuepigen Nana i ”Badehotellet”, og året efter kunne hun opleves i tv-serien ”Sommerdahl”.

Her spillede hun efterforskeren Dan Sommerdahls datter, Laura, og hun har genoptaget rollen i anden sæson af krimiserien, som sendes hver søndag på TV 2 Charlie.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Denne gang har Laura Kjær dog ikke nær så mange scener, som hun havde i første sæson, og det er der en god grund til. Hun kom nemlig ind på Skuespillerskolen i Aarhus i august 2020.

Strenge krav på skolen

- Vi har nogle ret strenge krav på skolen om, hvor meget vi må optage. Jeg måtte sige til produktionen, at jeg var kommet ind, og de var sindssygt glade på mine vegne, selv om de måtte gøre min karakter lidt mindre, fortæller Laura Kjær til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Jeg optog i sommerferien, og så afsluttede jeg det i min efterårsferie.

Ifølge 24-årige Laura Kjær varer det længe, inden hun må takke ja til større roller.

- Først efter halvandet år på skolen bliver der åbnet op for, at vi gerne må arbejde. Vi må også godt lave en lille smule på andet året, men vi er ret meget i en boble, forklarer hun. 

”Sommerdahl” sendes søndag kl. 21.00 på TV 2 Charlie.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden