26. feb. 2016
Af af Karina Didriksen

Lisbet Dahl: Vild med Downton Abbey

Lisbet Dahl.
Lisbet Dahl.
Foto: Jeppe Michael Jensen
Når skuespilleren Lisbet Dahl slapper af, sker det ofte foran fjernsynet med sin yndlingsserie "Downton Abbey" på skærmen.

Lisbet Dahl elsker at holde sig i gang, men der skal også være plads til afslapning. Det sker som regel foran fjernsynet med hendes yndlingsserie ”Downton Abbey” på skærmen.

- Jeg er vild med ”Downton Abbey”, og nu kan jeg se serien hver dag, fordi den kommer om eftermiddagen på DR. Jeg ser simpelthen så meget fjernsyn, for jeg har ikke lamper nok, så hvis fjernsynet ikke kører, bliver her for mørkt, fortæller Lisbet Dahl til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Jeg er vildt god til ikke at lave noget som helst. Så sidder jeg i sofaen og zapper gennem alle kanalerne på TV’et eller bruger halve timer på at spille på min telefon, fortæller hun.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Lisbet Dahl ser serier med børnebørnene

Lisbet Dahl har to af sine børnebørn boede i villaen i Gentofte, og hun nyder at bruge tid sammen med dem.

- En gang imellem spørger de, om vi ikke lige skal se noget i fjernsynet, og nogle gange ser vi ”Downton Abbey” sammen, forklarer den 69-årige skuespiller.

Lisbet Dahl kan ses i ”Showbiz familier” hver onsdag kl. 21.45 på TV 2 Charlie.

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse et stort interview med skuespilleren, hvor hun blandt andet fortæller om at bo sammen med sine børnebørn, og hvordan hun har det med at fylde 70.

SE VIDEO: Lisbet Dahl glæder sig til at åbne Korsbæk på Bakken

Læs mere om: