Mandag, 6. januar 2020 - af Liz Rørsig

LYKKEHJULET: Nyt look og nye værter

Mikkel Kryger og Kanya Rørbech
Mikkel Kryger og Kanya Rørbech
Foto: Thomas Laursen
En helt ny udgave af ”Lykkehjulet” får premiere på TV 2 Charlie den 6. januar kl. 21.25 med Mikkel Kryger og Kanya Rørbech som værter.

Igen er det tid til bogstavleg når klassikeren ”Lykkehjulet” vender tilbage på tv-skærmen. Det sker den 6. januar 2020 klokken 21.25 på TV 2 Charlie, hvor Mikkel Kryger står klar sammen med det nye værtsnavn Kanya Rørbech.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Fået inspiration

Som forberedelse til tv-optagelserne har Mikkel kigget på nogle af de gamle programmer med Bengt Burg som vært, og han har øvet sig på især én ting: - Jeg kan godt lide den måde, Bengt sagde ”værs’go” på, når nogen havde gættet et bogstav. Så det har jeg taget til mig, fortæller Mikkel Kryger til BILLED-BLADET.

Nyt look

Selve hjulet i det legendariske program er nyt, da det gamle er blevet sendt på pension efter flere end 3.500 udsendelser, men lyden er helt den samme. Desuden er der ledetråde i stedet for kategorier, ligesom ordgådetavlen er ny og er blevet digital. Det betyder, at Kanya Rørbech ikke længere skal vende bogstaverne, men nu blot røre ved dem – og så skifter de helt af sig selv. 

Læs mere om ”Lykkehjulet” i BILLED-BLADET nr. 1, der er på gaden nu.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden