Søndag, 23. april 2017 — af John Lautrup

MERCUR: Gitte og Flemming - Gammel kærlighed ruster ikke

Gitte
Gitte og Flemming, spillet af Stephania Potalivo og Andreas Jessen.
Foto: Rolf Konow
Gitte prøver at redde Radio Mercur ud af politikernes trusler om at lukke den. Undervejs får Flemming igen øjne for sin gamle kæreste.

Ups, så gik der vist brand i en gammel ild i aftenens afsnit af Mercur.

Flemming (Andreas Jessen) er ellers gift med radiostationens annoncechef Anne-Marie (Neel Rønhølt), og far til to børn. Men da hans gamle kæreste Gitte (Stephania Potalivo) prøver at redde piratradioen fra lukning, begynder de igen at kigge hinanden dybt i øjnene.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Det forbudte kys

Modsat Flemming har Gitte fuldført sine jura-studier og er blevet fuldmægtig i Post & Telegrafvæsenet. Her får hun indsigt i politikernes planer om at forbyde den kommercielle radiostation og lækker dem til sin gamle kæreste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I den sidste scene i aftenens afsnit besøger Gitte Flemming i en sen aftentime på radioen. De er alene og mindes gamle dage. Flemming lægger en sjæler på grammofonen, de danser, og deres munde finder hinanden i et langt kys.

Usikkerhed er et vilkår

Gad vide, hvordan dét ender. Svaret fåes i de sidste to afsnit af Mercur.

Radio Mercur levede en usikker tilværelse på politikernes nåde. Skuespilleres liv er også usikkert, afhængige som de er af teaterchefers og filminstruktørers villighed til at give dem arbejde.

- Det er en forfærdelig, forfærdelig usikkerhed. Den fylder meget. Men usikkerheden er et vilkår, som man bare må lære at leve med og acceptere. Det er benhårdt, men også det hele værd. Jo mere jeg laver, jo gladere bliver jeg for at være skuespiller, siger Stephania Potalivo.

LÆS MERE: Mercur lagde skib til Swe-Danes

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden